top of page

Innovatieve Persoonlijkheidsvragenlijsten voor HR-professionals: Masterclass 

Waarom deze masterclass

Boost je kennis 

Netwerk met professionals

Leer alles over persoonlijkheid 

Locatie: Amsterdam

Datum: 20 augustus 2024

Groepsgrootte: 10 personen

Kosten: Eénmalig 80 Euro plus feedback

Ben jij een HR professional en verantwoordelijk voor het selecteren van kandidaten of het ontwikkelen van collega’s? En wil je meer weten over de nieuwste persoonlijkheidsvragenlijsten? 

 

Lees dan verder! 

 

Wij nodigen je graag uit voor een masterclass waarin een aantal van de beste persoonlijkheidsvragenlijsten worden behandeld. Je leert hoe ze werken en hoe je ze kunt inzetten in je werk.  

 

Gebruikt jouw organisatie al vragenlijsten? Dan kun je met deze masterclass zien hoe jouw methoden zich verhouden tot de nieuwste state-of-the-art assessments. 

 

Gebruikt jouw organisatie nog geen persoonlijkheidsvragenlijsten? Dan krijg je hiermee direct onafhankelijk inzicht in wat er op de markt is. 

De masterclass is bedoeld voor experts met minimaal een paar jaar werkervaring en wordt in het Nederlands gegeven. 

 

Na deze masterclass ben je beter in staat om de beste tools voor persoonlijkheidsonderzoek te kiezen voor jouw organisatie. Dit helpt je om betere beslissingen te nemen bij het aannemen en ontwikkelen van personeel, levert je de beste data voor analyses op, en biedt de deelnemers aan het persoonlijkheidsonderzoek waardevol zelfinzicht.

Neumen is expert in psychometrische tests en adviseert organisaties onafhankelijk over de toepassing en implementatie van psychometrische oplossingen. Onze missie is om onze expertise in te zetten om organisaties kwalitatief goede psychologische tests te laten kiezen om talenten en werk optimaal te kunnen matchen. 

Deze masterclass is nieuw en uniek. Het is een een pilot en daarom bedragen de kosten slechts 80 Euro per persoon; daarnaast willen we graag jouw commitment om ons van constructieve feedback te voorzien. 

 

Schrijf je nu in of neem contact op voor meer informatie. Vol is vol, de groepsgrootte is maximaal 10 personen. 

bottom of page